Overige informatie

Na aanmelding en betaling ontvangt u een bevestigingsmail met de specificatie van uw deelname en betaling.

Overnachten en vervoer

U heeft wederom de mogelijkheid om gebruik te maken van pendelvervoer. Actief dienende militairen kunnen via DigiOn hun legering aan te vragen. Voor niet actief dienende militairen kunnen wij helaas geen overnachting faciliteren op de kazerne, maar bieden we de mogelijkheid om te overnachten bij "De Vrolijke Jager", Oude Grintweg 11 5688MB te Oirschot tegen een gereduceerde prijs (40,- p.p.p.n.).

  • 15.30 - 18.30 uur pendelvervoer vanaf gebouw 242 (bataljonsgebouw) met extra stop Markt Oirschot
  • 16.00 - 17.00 uur ontvangst op locatie Hoeve 1827
  • 23.00 - 01.00 uur pendelvervoer terug naar RvS kazerne

Tenue:

  • Militair: AT (klein-model decoraties) of GLT (model decoraties)
  • Burger: Avondkleding

Oud Regimentscommandanten

Mag ik u verzoeken op het aanmeldformulier aan te geven of u wel of niet plaats wenst te nemen aan de hoofdtafel (al of niet met toelichting bij ‘bijzonderheden’).

Aanmelden

Uiterlijk voor donderdag 21 september 2023.
Wij verzoeken U zich digitaal aan te melden via de aanmeldpagina. Na aanmelding en betaling ontvangt u een bevestigingsmail met de specificatie van uw deelname en betaling. 

Kosten

De bijdrage voor de kameraadschappelijke maaltijd bedraagt wederom Eu 35,-. Tot en met de welbekende ‘koffie en calvados’ zijn er verder geen kosten voor u hieraan verbonden.

Restaurant

Dit jaar organiseren we onze verenigingsactiviteit wederom in Restaurant Hoeve 1827. Deze locatie ligt niet op loopafstand van het centrum van Oirschot. Het pendelvervoer zal daarom een extra stop maken bij de Kerk op de markt in Oirschot (Sint-Petrusbasiliek).

Fuseliersstrik

De Fuseliersstrik en vele andere artikelen zijn tegenwoordig te bestelling via onze webshop. Deze vindt u via https://www.fuseliers.nl/producten/.

Documenten ALV

De agenda ALV 2023 en het verslag 2022 zullen de links volgen maar liggen voor u gereed voorafgaande aan de ALV.

Adressen

Restaurant Hoeve 1827 ligt aan de Oude Grintweg 90 in Oirschot. Er is voldoende parkeergelegenheid aan beide zijden van het gebouw.

Het adres van de "Generaal-majoor De Ruyter van Stevenickkazerne" (RvS kazerne) is Eindhovensedijk 42 Oirschot. Personen die niet in het bezit zijn van een defensiepas dienen een geldig legitimatiebewijs en veteranenpas te kunnen tonen om toegang te krijgen tot de RvS kazerne.

De Sint-Petrusbasiliek ligt aan de markt in Oirschot. Het adres is Markt 2 Oirschot. Het pendelvervoer zal hier een extra stop maken voor personen die overnachten in het centrum van Oirschot.