Huishoudelijke mededelingen

Na aanmelding en betaling ontvangt u een bevestigingsmail met de specificatie van uw deelname en betaling.

Overnachten en vervoer
U heeft wederom de mogelijkheid om te overnachten op de RvS-kazerne en gebruik te maken van pendelvervoer:

  • 15.30 – 18.30 uur sleutel ophalen bij de wacht van de RvS-kazerne (denk aan geldige ID)
  • 17.00 – 18.30 uur pendelvervoer vanaf gebouw 250 (KEK-gebouw) met extra stop Markt Oirschot
  • 17.30 – 18.30 uur ontvangst op locatie Vingerhoeds
  • 23.30 – 01.00 uur pendelvervoer terug naar RvS kazerne
  • 08.00 – 09.00 uur inleveren kamersleutel bij huismeester gebouw 216 

POC nummer: +31682210820 (Sie S1)

Tenue:

  • Militair: AT (klein-model decoraties) of GLT (model decoraties)
  • Burger: Avondkleding


Oud Regimentscommandanten
Mag ik u verzoeken op het aanmeldformulier aan te geven of u wel of niet plaats wenst te nemen aan de hoofdtafel (al of niet met toelichting bij ‘bijzonderheden’).


Aanmelden
Uiterlijk voor donderdag 3 oktober a.s.
Wij verzoeken U zich digitaal aan te melden via de aanmeldpagina. Na aanmelding en betaling ontvangt u een bevestigingsmail met de specificatie van uw deelname en betaling.

Kosten
De bijdrage voor de kameraadschappelijke maaltijd bedraagt wederom €35,-. Tot en met de welbekende ‘koffie en calvados’ zijn er verder geen kosten voor u hieraan verbonden.

Nieuwe locatie
Dit jaar organiseren we onze verenigingsactiviteit voor het eerst in Restaurant Vingerhoeds. Deze locatie ligt niet meer op loopafstand van het centrum van Oirschot. Het pendelvervoer zal daarom een extra stop maken bij de Kerk op de markt in Oirschot (Sint-Petrusbasiliek).

Fuseliersstrik
De Fuseliersstrik en vele andere artikelen zijn tegenwoordig te bestelling via onze webshop. Deze vindt u via https://www.fuseliers.nl/producten/.

 

Documenten ALV

  • De agenda ALV 2019 en het verslag 2018 zijn in te zien via onderstaande links en liggen voor u gereed voorafgaande aan de ALV.

Adressen

Restaurant “Vingerhoeds” ligt aan de Oude Grintweg 90 in Oirschot. Er is voldoende parkeergelegenheid aan beide zijden van het gebouw.

Het adres van de "Generaal-majoor De Ruyter van Stevenickkazerne" (RvS kazerne) is Eindhovensedijk 42 Oirschot. Personen die niet in het bezit zijn van een defensiepas dienen een geldig legitimatiebewijs en veteranenpas te kunnen tonen om toegang te krijgen tot de RvS kazerne.

De Sint-Petrusbasiliek ligt aan de markt in Oirschot. Het adres is Markt 2 Oirschot. Het pendelvervoer zal hier een extra stop maken voor personen die overnachten in het centrum van Oirschot.