Vaandeldrager 121 online

vaandeldrager_121_voorpagina

Vaandeldrager 121 online

Vaandeldrager 121 is een editie waarin we ondermeer terugblikken op de reunie van de VVV GFPI op 12 mei. In de rode draad besteden we aandacht aan 25 jaar "Fuseliers in het Oirschotse zand". Ook starten we weer een nieuwe rubriek: "Fuseliers van toen en nu", waarin onze Regimentsvrijwilliger, Melanie Schuurmans, steeds een "oud" Fuselier interviewt. In de rubriek "uit de museumvitrine" besteedt Hans Sonnemans aandacht aan de naam van ons Regiment op het uniform. We hebben weer veel kopij ontvangen, vooral van ons parate Bataljon en konden helaas niet alle artikelen plaatsen maar in deze digitale versie kun je in de rubriek " van de redactie" via een links, 3 extra artikelen lezen! Wij verwelkomen ook onze "vrienden van de voormalige Westenbergkazerne", zij hebben vanaf deze uitgave ook een eigen rubriek.

Wij stellen de mening van onze lezers zeer op prijs en vragen om deel te nemen aan ons lezersonderzoek, via bovenstaande link kan dit nog tot 1 augustus.


Mocht u de Vaandeldrager ook in de bus willen krijgen, word dan lid van de VVVGFPI, VVOGFPI of het Genootschap GFPI via hun pagina’s op www.fuseliers.nl of via https://www.fuseliers.nl/lid-worden/.

Veel leesplezier!

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT