CROWDFUNDING HULPHOND

Vul hieronder eventueel uw gegevens in. Dit is niet verplicht. Na het invullen van het bedrag, komt u via de knop “NAAR BETALEN” in uw iDEAL-betaalomgeving

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar penningmeester@fuseliers.nl.

Fuselier Michael is 19 jaar oud als hij in 2007 met een peloton van 17 Pantserinfanteriebataljon voor een opbouwmissie naar Afghanistan vertrekt. Daar aangekomen ligt de realiteit anders, het blijkt al snel een vechtmissie te zijn waarbij overleven voorop staat. Michael is 40 mm granaat schutter in een groep waar de gemiddelde leeftijd rond de 19 ligt. Na ongeveer vier zware maanden komt Michael met zijn peloton heelhuids thuis.

Michael vertrekt een paar maanden later, ter versterking van militairen die zich al in het gebied bevinden, weer naar Afghanistan. Daar aangekomen is het opbouwen begonnen, maar Michael kan de alertheid van de vorige missie moeilijk loslaten en ziet overal gevaar. Dit gevoel van alertheid en scherp moeten blijven laat hem ook nadat hij thuis is niet meer los. Door de constante adrenaline slaapt hij al jaren niet meer en krijgt hij veel herbelevingen.

Een hulphond zou de uitkomst zijn voor Michael. De hond helpt hem met zijn alertheid, de herbelevingen en het sociale leven. Een hulphond zou zijn kwaliteit van leven sterk verbeteren. 

Wilt u Michael helpen? Doneer nu!