Vaandeldrager 123 online

vaandeldrager_123

Vaandeldrager 123 online

Vaandeldrager 123 is een editie waarin we ondermeer terugblikken op de verenigingsmaaltijd van de VVOGFPI en het Regimentsdiner van de ROOV. In de rode draad besteden we aandacht aan 25 jaar Regimentsverzameling in Oirschot. 

Zoals aangekondigd in de vorige uitgave, informeren wij jullie over de uitkomsten van het lezersonderzoek en het vervolgonderzoek.

Donateursactie

Om het blad te kunnen blijven betalen zonder de bijdrages van de leden te verhogen, beschikt de stichting over een Vaandeldragerfonds. Hierin is in het verleden door gulle gevers, geld gestort maar dit fonds raakt langzaam uitgeput. Wij hebben een nieuwe donateursactie opgestart waarbij het mogelijk is om via onze website geld over te maken! Ook zullen wij iedereen een mail sturen en aan onze leden die geen internet gebruiken, een brief aan huis. Wij roepen iedereen op om een bijdrage te doen zodat wij ons blad tot in lengte van dagen op deze wijze kunnen blijven maken! Onderaan de pagina vindt u een link naar de pagina van de donateursactie.


Mocht u de Vaandeldrager ook in de bus willen krijgen, word dan lid van de VVVGFPI, VVOGFPI of het Genootschap GFPI via hun pagina’s op www.fuseliers.nl of via https://www.fuseliers.nl/lid-worden/.

Namens het complete redactieteam prettige Kerstdagen en een goed 2018.

Veel leesplezier!

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT