Vaandeldrager 124 online

vaandeldrager_124

Vaandeldrager 124 is een editie waarin we ondermeer terugblikken op de Regimentsjaardag en de reünie Parade Eenheid Vosib. In de rode draad besteden we aandacht aan het ceremoniële tenue. 

Leesbaarheid Vaandeldrager

Zoals al eerder aangegeven, blijven wij bezig met het verbeteren van ons blad. Een van de zaken die wij deze keer hebben aangepakt is het verbeteren van de leesbaarheid. Ook hebben we de lay-out “opgepimpt”?. Samen met onze vormgever hebben we de Vaandeldrager in een “vernieuwd”? jasje gestoken zonder dat dit ten koste gaat van de herkenbaarheid en de uitstraling van het blad. Zo hopen wij dat ook de “digitale”? leesbaarheid wordt verbeterd, want steeds meer leden lezen het blad “digitaal”? via de website. Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening en wat jullie van de aanpassingen vinden en stellen reacties via vaandeldrager@fuseliers.nl erg op prijs!

Mocht u de Vaandeldrager ook in de bus willen krijgen, word dan lid van de VVVGFPI, VVOGFPI of het Genootschap GFPI via hun pagina’s op www.fuseliers.nl of via https://www.fuseliers.nl/lid-worden/.

Namens het complete redactieteam, veel leesplezier!

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT