Webshop GFPI online!

Screenshot Webshop GFPI

Vanaf vandaag staat de Webshop van het Garderegiment Fuseliers Prinses Irene online. Deze webshop wordt beheerd door de Stichting Brigade en Garde Prinses Irene.

Webshop GFPI

De webshop is bereikbaar via www.fuseliers.nl/producten en via het menu op onze website. Koop nu uw GFPI producten in onze webshop: zippo’s, sleutelhangers, herinneringsboeken en veel meer… Kijk voor ons assortiment op de pagina van de webshop.
 

Geen winstoogmerk

Webshop GFPI heeft geen winstoogmerk, maar is een reactie op vele verzoeken van met name veteranen. Regelmatig ontvingen wij vragen over bijvoorbeeld herinneringsboeken, invasiekoorden en dergelijke. Al deze zaken en meer zijn nu tegen kostprijs aan te schaffen. Hierdoor vervult Webshop GFPI ook een rol in het vinden, binden, boeien van onze veteranen en het geven van erkenning en waardering. Ook doet de webshop een bijdrage aan veteranenzorg, doordat eventuele opbrengsten die overblijven na aftrek van de kosten, ten goede komen aan het Steunfonds van ons Regiment.

Restricties

Sommige artikelen zijn alleen aan te schaffen door personen die recht hebben op dat artikel. Als dit het geval is, staat dit duidelijk bij de productomschrijving. Het gaat dan bijvoorbeeld om invasiekoorden die alleen aangeschaft kunnen worden door personen met draagrecht of om herinneringsboeken die alleen aangeschaft kunnen worden door personen die deelnamen aan die specifieke uitzending. U kunt zich als koordgerechtigd of als veteraan van ons Regiment registreren via https://www.fuseliers.nl/inloggen/. Uw gegevens zullen dan gecontroleerd worden en indien de registratie akkoord is, ontvangt u hierover bericht.

Op onze webshop zijn algemene voorwaarden en onze privacyverklaring van toepassing.

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT