Stokoverdracht CSM Alpha Compagnie

Stokoverdracht

Vandaag vond de stokoverdracht van de Compagnies Sergeant-majoor (CSM) van de Alpha-Tijger-Compagnie plaats. Sergeant-majoor van Boven nam afscheid van de Compagnie en Sergeant-majoor Rombouts nam zijn functie als CSM over.

Terugblikken

Van Boven kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd bij de Alpha Compagnie: ''In 2017 ging een klein deel van de Compagnie naar Afghanistan waar ik Compagnies Sergeant-majoor mocht worden van een multinationale compagnie. Een schitterende ervaring!'', zei Van Boven in zijn afscheidsspeech.

Succes

Sergeant-majoor Rombouts blikt in zijn speech vooruit naar het aankomende jaar als CSM en legt de nadruk op het ontvangen van nieuw personeel: ''Belangrijk is dan ook om nieuw personeel goed te ontvangen en snel op te nemen in de groep en kennis en vaardigheden met ze te delen, gericht om een goede uitgangspositie te creëren om opnieuw te kunnen gaan opbouwen en te gaan opwerken naar de missie eFP tweede helft 2019.''

Wij wensen beide heren veel succes met hun nieuwe functies en bedanken Sergeant-majoor van Boven voor zijn inzet binnen het Bataljon.

Bevordering tot Adjudant
Bevordering tot Adjudant

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT