SOB/SOMS Duitsland in volle gang

SOB

Afgelopen maandag startte de twee-weekse schietoefening in Truppenübungsplatz Bergen in Duitsland. De mannen en vrouwen van Bravo-, Charlie- en Delta-compagnie zijn hard aan het werk om hun skills en drills te verbeteren.

Programma

De eerste week zit er al bijna op. De mannen en vrouwen van Bravo-, Charlie- en Delta-compagnie maken volop gebruik van het schietterrein. Van het optreden te voet tot manoeuvreren met voertuigen over de schietbaan, alles word behandeld. In verschillende omstandigheden worden de Fuseliers op de schietbaan beter gemaakt op hun specialisme.

image description
Optreden te voet
image description
Voertuig optreden

Owner of the night

De mannen en vrouwen van de Bravo- en Charlie-compagnie zijn deze week ook in het duister de schietbaan overgegaan met nachtzichtmiddelen en lasers. Hierdoor had de schutter een beter zicht om zich heen en kon hij ook in het donker de vijand uitschakelen. Voor veel mannen was in het donker schieten met scherpe munitie een eerste keer. Door vaker in het duister te schieten zorgen de Fuseliers er voor dat ze hun taken nog beter in het duister kunnen uitvoeren. Hierdoor voelen de mannen zich steeds meer op hun gemak in het duister, waardoor de missie nog beter kan worden uitgevoerd.

image description
Waarneming op het voorterrein
image description
Waarneming in het voorterrein

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT