ROOV diner 2018

Alle aanwezige onderofficieren bij het Hof van Solms

Donderdagavond 27 september was het weer tijd voor het jaarlijkse diner van de ROOV. De onderofficieren zagen er in hun Dagelijks Tenue (DT) weer piekfijn uit. Ook de partners van de ROOV-leden waren deze avond aanwezig.

Het verloop van de avond

Tussen 18:30 en 19:00 stroomden de gasten binnen en werden daarna welkom geheten door Bataljonsadjudant Dennis van de Wijngaart. Aansluitend werd er voor de feestlocatie, het Hof van Solms, een groepsfoto gemaakt met alle aanwezige leden van de ROOV. Dit was zowel met de leden in als buiten dienst. Ondertussen werd er boven gezorgd voor een heerlijk divers buffet. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

 

Een aantal nieuwe onderofficieren binnen de vereniging werden op traditionele manier ingedronken middels de van Groenesteinbeker. Na het beloven een trouw fuselier te zijn wordt in het bijzijn van Regimentscommandant Luitenant-kolonel Gorissen, de beker gevuld met calvados, in één keer leeggedronken.  Verder zijn er wat onderofficieren uitgedronken en zijn er een aantal weer terug van weggeweest. Oud-Strijder Karel Zwart kon helaas niet aanwezig zijn bij deze gelegenheid.

 

Het was een geslaagde avond om zeer tevreden op terug te kijken. Volo et Valeo!

Het buffet
Het buffet
Het indrinken van de nieuwe leden
Het indrinken van de nieuwe leden

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT