Rood erekoord voor SM Peer Bakkes

Erekoord

Op dinsdag 28 november ontving Sergeant-Majoor Peer Bakkes geheel onverwacht het rood erekoord uit handen van de Bataljonscommandant 17 Painfbat GFPI, Overste Gorissen. Dit gebeurde op een bijzonder appèl in front van zijn B-EAGLE Compagnie, zijn dierbaren en zijn oude eenheid 2.4 TFE 9.

Erekoord

Sergeant-majoor Bakkes ontving het erekoord omdat hij als (Senior) onderofficier langdurig, structureel excellerend en voorbeeldig gedrag heeft vertoond. Daarnaast kent hij een zeer grote mate van plichtbetrachting. Peer is een door de wol geverfde onderofficier met een bijzondere staat van dienst waarbij trouw en loyaliteit erg hoog in het vaandel staan. Deze bijzondere staat van dienst werd onder andere belichaamd door de aanwezigheid van zijn oude peloton waarmee hij, als pelotonscommandant, uitgezonden is geweest naar Uruzgan.

Bravo compagnie

Doordat de Bravo compagnie aan de vooravond stond van een tal van operationele taken werd het moment aangegrepen om de CSM te eren voor zijn werk gedurende zijn gehele loopbaan.

Peer is door al zijn kennis en ervaring een zeer waardevolle Sergeant-majoor Operaties (SMO) en Compagnies Sergeant-majoor (CSM) voor zijn B-“EAGLE”? compagnie geweest.

Namens 17 Painfbat GFPI, bedankt Sergeant-majoor Bakkes!

 

image description
Compagnie
image description
Erekoord

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT