RJD ALV VVVGFPI

Donatie leden VVVGFPI

ALV VVVGFPI

Op de Regimentsjaardag was de voorzitter van de Vereniging van Veteranen, Bgen Roland de Jong, een druk bezet man. In de Algemene Ledenvergadering werden een paar belangrijke besluiten genomen:
1. Het voorstel voor het wijzigen en updaten van de statuten werd aangenomen met het amendement dat in de statuten ook plaats wordt ingeruimd voor deelnemers aan de missies die geen veteranenstatus opleveren zoals eFP en INTERFLEX.
2. Ook het voorstel voor de invoering van een Erepenning VVVGFPI voor de persoon, de groep of de organisatie die zich op bijzondere wijze verdienstelijk maakt, of heeft gemaakt, voor de Vereniging werd aangenomen. Dit maakte het mogelijk om tijdens de vergadering het eerste exemplaar uit te reiken aan de Adjudant Corné Brands.

Naast het voorbereiden en uitvoeren van de Algemene Ledenvergadering mocht hij namens de leden een cheque ter waarde van € 1500,- overhandigen aan de voorzitter van de Stichting Steunfonds Prinses Irene en Generaal Noothoven Van Goor Fonds Bgen b.d. Arie Vermeij.

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT