Rhino Challenge 2023

Winnaars

Gisteren, woensdag 28 juni, vond de jaarlijkse sportdag van 13 Lichte Brigade, de Rhino Challenge, plaats. Tijdens de Rhino Challenge wordt er gestreden om de Rhino Challenge Bokaal. Verschillende onderdelen van de sportdag tellen hiervoor in de punten mee, o.a. Hero WOD, military dropping, orienteren/schiten en de speedmars. De commandanten konden tijdens het Commandantenspel nog extra punten binnenhalen.

De winst is binnen

De brigadesportdag is gewonnen, en hoe! We hebben de volgende prijzen in de wacht gesleept:

Overall 1e plaats
Commandantenspel 1e plaats
Basketbal 1e plaats
Hero WOD 1e plaats
Military dropping 1e plaats
Oriënteren / schieten (duathlon) 1e plaats
Schieten 1e plaats
Ludieke spellen 1e plaats
Touwtrekken 3e plaats
Klein terrein voetbal 3e plaats
Speedmars 3e plaats

Die Rhino Bokaal hebben we dan ook zeker verdiend!

Sportvrouw 2023

Tijdens het Brigade appel 's ochtends is de prijs voor beste sportman en sportvrouw 2023 uitgereikt. De prijs voor Sportvrouw 2023 ging naar:

Fuselier der eerste klasse Iris Hinfelaar

Fus1 Iris Hinfelaar is een op en top militair, zo ook op sportief vlak. Tijdens de sportlessen onderscheid ze zich als een alleskunner. Zo is ze met hardlopen een vaste gast in de spitsgroep en geeft ze veel collega’s het nakijken. Ook qua kracht zit het goed, zo is te zien tijdens WODs en bij haar laatste goede deelname aan sterkste man/vrouw.

Daarbij is ze dit seizoen een ware aanwinst voor de sportkalender en heeft ze o.a. punten gepakt als een van de kartrekkers van het vrouwen speedmars-team. Niet alleen het maximale uit zich zelf halen op verschillende onderdelen, maar ook erg actief in het motiveren van anderen. Dit tijdens een sportles, fysiek moment in het bos, maar ook om deelname aan verschillende sportwedstrijden aan te moedigen.

Altijd vrolijk, enthousiast en positief, kortom, een aanwinst voor Team Oirschot, zeker op sportief gebied.

Iris, wij zijn trots op jou en erg blij met een aanwinst als jij voor ons bataljon. Ga zo door!

Sportvrouw 2023
Sportvrouw 2023

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT