Reunie Parade Eenheid VOSIB

Koffie Kumpulan

Op 24 november 2017 organiseerde de Vereniging Oud Strijders Indië Bataljons (VOSIB) de jaarlijkse reünie van de Parade Eenheid. Deze vond plaats in reüniecentrum Kumpulan op landgoed Bronbeek.

Ontvangst

Na het ontvangst met koffie en spekkoek sprak Voorzitter in ruste Harry Vleeming een welkomstwoord uit. Hij deed dit op de voor hem kenmerkende duidelijke en gepassioneerde wijze. Harry dankte in zijn toespraak Jan Schuurman en zijn familie voor de organisatie van de dag. Daarnaast stelde hij de twee bestuursleden voor die namens de Vereniging van Veteranen Garde Fuseliers Prinses Irene (VVVGFPI) onze Indiëveteranen ondersteunen. Nicole Hooft is reeds vele jaren een grote steun op het gebied van alle administratie. Zoals u kon lezen in De Vaandeldrager nummer 122 verzamelt Arjan Luijten namens de Indiëbataljons de kopij voor De Vaandeldrager. Ten slotte dankte Harry Vleeming de Regimentsadjudant en Regimentskapitein voor hun aanwezigheid. 

Tekst loopt door onder afbeeldingen.

 

image description
Groepsfoto bestuur en bataljon
image description
Bingo leider Nicole
image description
Uitzoeken van bingo prijzen

Reunie en bingo

Hierna begon de bingo onder leiding van Jan Schuurman en Nicole Hooft. Bij gebrek aan een bingo apparaat werd gebruik gemaakt van loten, maar dit mocht de pret niet drukken. Tussen het omroepen van de lotnummers werden door eenieder herinneringen opgehaald. Getuige het gezellige rumoer zat de sfeer er goed in.

Na het middaguur werd door het personeel van Kumpulan een uitstekende Indonesische maaltijd geserveerd. Hier ging het ophalen van herinneringen door en werd met name Arjan Luijten vele malen aangesproken met ideeën voor kopij ten behoeve van De Vaandeldrager. 

We kunnen terugkijken op goed bezochte, gezellige en zeer geslaagde reünie. We hopen de leden van de Parade Eenheid, maar ook de overige leden van de VOSIB in grote getalen te zien tijdens de Regimentsjaardag op 11 januari 2018 en de grote veteranenreunie op 18 Mei 2018.

image description
image description
image description

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT