Laatste eer voor Alwin Roosenburg.

Onder begeleiding van zijn collega Fuseliers werd vandaag wachtmeester der eerste klasse Alwin Roosenburg de laatste eer bewezen. Alwin was werkzaam bij de D-Compagnie van 17 Pantserinfanteriebataljon Garderegiment Fuseliers Prinses Irene. Zij verzorgden op waardige wijze het militaire ceremonieel bij de uitvaart in de Gemeente Heeze. 

image description

Militairen van de D-compagnie, maar ook collega’s met wie Alwin in het verleden gewerkt had, vormden de erehaag op het moment dat de draagploeg met de kist en daarachter de rouwstoet aankwam. De ceremonie was geheel in de stijl van Alwin in de buitenlucht met een drankje erbij. Na afloop werd Alwin onder luid en aanhoudend applaus door de draagploeg weg gedragen, waarna hij in beperkte kring is gecremeerd.

Alwin werkte bijna achttien jaar bij de Koninklijke Landmacht. In deze periode heeft hij gediend binnen het Garderegiment Fuseliers Prinses Irene (1998-2002 en vanaf 2014 tot heden) en bij de Cavalerie (2002-2014). Ook is hij uitgezonden geweest naar voormalig Joegoslavië en Afghanistan.

Wij zullen Alwin missen en wensen zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden veel sterkte toe.


 

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT