JAARLIJKSE REUNIE VVVGFPI IN OIRSCHOT

Re������¼nisten ISAF TFE BG-2

Vandaag, op 12 Mei 2017, vond de jaarlijkse reünie van de Vereniging Van Veteranen Garderegiment Fuseliers Prinses Irene (VVVGFPI), Vereniging van Oud-strijders Koninklijke Nederlandse Brigade Prinses Irene (VOSKNBPI) en Vereniging Oud-strijders Indië Bataljons (VOSIB) plaats.

Dit jaar werd de VVVGFPI-reünie gecombineerd met de reünie van ISAF TFE BG-2 Uruzgan. Om 0930 werden de reünisten ontvangen op de Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne. De genodigden werden daarna toegesproken door de voorzitter van de VVVGFPI, Bgen der Fuseliers b.d. Arie Vermeij. Er volgde een dodenherdenking en kranslegging bij het monument op de bataljonappélplaats. Na deze indrukwekkende herdenking was het tijd voor een BBQ voor de BG-2 reünisten en VVVGFPI-leden en een rijstmaaltijd voor de VOSKNBPI- en VOSIB-leden. Er was tijd om samen, onder het genot van een hapje en een drankje, herinneringen op te halen.

Onder de aanwezigen vandaag was Prins Jaime de Bourbon de Parme, beschermheer van de veteranen van het Garderegiment Fuseliers Prinses Irene. Samen met de andere aanwezig genoot de Prins zichtbaar van de indrukwekkende en gezellige dag.

Voor meer informatie over de VVVGFPI en lidmaatschap: https://www.fuseliers.nl/verenigingen/vvvgfpi/

Prins Jaime in gesprek met Genmaj R. Hemmes
Prins Jaime in gesprek met Genmaj R. Hemmes
image description
image description

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT