De Regimentsmess Congleton

Regimentsmess Congleton

In de Regimentsmess hebben onze tradities en geschiedenis een plek. Het is een mess waar jonge Fuseliers en veteranen een feestje, receptie of een reünie houden. Kortom, de huiskamer van elke Irene- man en vrouw. Een huiskamer waar de Fuseliers die ons zijn ontvallen, in ons midden zijn aan de herdenkingswand. Altijd wanneer Congleton open gaat, ontsteekt men een kaarsje bij de wand.

Sinds 12 mei is er een nieuwe overkapping die bekostigd is door onder andere een bijdrage van de Stichting Brigade en Garde. Verder worden alle prijzen, gewonnen door 17 Painfbat, in de prijzenkast gezet. Dit jaar moesten de prijzen echter noodgedwongen ook bovenop de kast gezet worden, de kast zat namelijk vol.

Indien het bataljon niet op oefening is zal Congleton geopend zijn op donderdagavond. Er is daar een mogelijkheid om spelletjes te spelen, te darten of tafelvoetbal te spelen. In de toekomst komt er ook een pooltafel. De mess heeft tevens een vergaderruimte die aangevraagd kan worden door de eenheden en diverse verengingen voor een vergadering of overleg.


Volo et Valeo!

image description
Binnen
image description
Darten

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT