Blijk van waardering voor Tweede luitenant 17Painfbat in Afghanistan

COIN RESOLUTE SUPPORT

Vanuit het Nederlands contingent Resolute Support in Afghanistan ontving Tweede luitenant Jan van 17 Painfbat GFPI (foto links) een coin van de commandant van de missie Resolute Support in Afghanistan, Generaal Nicholson.

De commandant van de missie Resolute Support in Afghanistan, Generaal Nicholson, heeft op maandag 18 september een bezoek gebracht aan Camp Marmal in Mazar-e-Sharif. Tijdens zijn bezoek heeft generaal Nicholson coins uitgereikt aan zeven ‘outstanding soldiers’ als blijk van waardering voor hun werk. Vanuit het Nederlands contingent ontvingen Tweede luitenant Jan van 17 Painfbat GFPI (foto links) en een Nederlandse luitenant-kolonel een coin.

Tweede luitenant Jan maakt onderdeel uit van de staf van de multinationale force protection compagnie en brengt 80% van zijn uitzending door als TOC director op Camp Shaheen. Daar heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het verbeteren van de Safe Hafen. De Luitenant-kolonel is hoofd J5 SO plans & policy op HQ TAAC-N. Daar heeft hij onder meer als lead planner opgetreden tijdens de aanslag op de Duitse ambassade in Kaboel en de aanslagen op Camp Shaheen.

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT