Bezoek Hare Koninklijk Hoogheid Margarita prinses de Bourbon de Parme

Vandaag was Prinses Margarita, dochter van Prinses Irene, op bezoek in Oirschot. Ze bracht een bezoek aan Regimentsmess Congleton, waar de Regimentscommandant haar meer vertelde over het Regiment, het bataljon, de geschiedenis en tradities, de huidige taakstelling en recente missies.

Buiten maakte ze kennis met een aantal militairen van de Bravo compagnie, zij vertelden haar meer over de voertuigen, wapens en het personeel van het bataljon. De prinses toonde veel interesse in de mensen en wilde van de voertuigen en wapens alles weten.

Eenmaal binnen, werd de lunch geserveerd. Hierbij waren oud-strijder Max Wolff samen met zijn vrouw en de dragers van Draaginsigne Gewonde (DIG) Dennis, Dennie en Ton aanwezig. Hiermee laten we de verbinding zien tussen oud en jong, een van de tradities van het Regiment. Prinses Margarita toonde ook hier veel interesse in Max en de DIG-dragers, daarnaast was ze ook op de hoogte van wat er allemaal speelt. Prinses Margarita heeft dan ook veel waardering voor al onze Regimentsgenoten.

We zouden een traditie verbreken als we niet zouden proosten met calvados, de lunch is dan ook afgesloten met een calvados moment.

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT