BELANGRIJKE INFORMATIE 14 MEI

75 Jaar

Inmiddels hebben ongeveer 1500 reünisten zich aangemeld voor de grootse jubileumviering en reünie op zaterdag 14 mei. Daar zijn wij uiteraard hartstikke trots op!
Onderstaand treft u meer informatie over de ontvangstlocaties en andere praktische zaken.

BEVESTIGINGSMAIL

Nadat u zich heeft aangemeld via onze  website heeft u een bevestigingsmail ontvangen met daarin een aanmeldnummer. Het is belangrijk om dit nummer te onthouden of te noteren want deze heeft u nodig op de dag zelf. Het is raadzaam om de bevestigingsmail uit te printen en mee te nemen op de dag zelf.
Heeft u na uw aanmelding geen mail ontvangen, dan is deze mogelijk in uw spam inbox beland. Als de mail ook hier niet terug te vinden is, neem dan contact op via 17painfbatgfpi@Fuseliers.nl.

ONTVANGSTLOCATIES

Zoals eerder al aangegeven op de website en in de Vaandeldrager worden de reünisten ontvangen in de diverse horecagelegenheden rondom de Markt in Oirschot. Op basis van de door u opgegeven informatie (vereniging, missie of anderszins) bent u ingedeeld. De verschillende ontvangstlocaties vindt u in het overzicht onder ‘adressen ontvangstlocaties’ op deze pagina, of op http://www.fuseliers.nl/jubileum-75-jaar/huishoudelijke-mededelingen/ .

Op de ontvangstlocaties ontvangt u een polsbandje waarmee u toegang krijgt tot de reünie. Ook worden hier de consumptiebonnen en het programmaboekje uitgedeeld. Uw polsbandje dient tevens als voucher voor een goodiebag. Deze goodiebag krijgt u bij de uitgangen van het evenement als u na de jubileumviering weer huiswaarts keert.

JUBILEUMBOEK

Als u bij uw aanmelding heeft aangegeven het jubileumboek te willen ontvangen, dan kunt u deze bij de infostand achter het podium ophalen. De boeken worden op naam en aanmeldnummer verstrekt. Neem daarom ook hiervoor uw uitgeprinte bevestigingsmail mee.
Heeft u niet aangegeven het boek te willen ontvangen, maar zou u er toch graag één willen hebben, dan is er de mogelijkheid om het jubileumboek ter plaatse aan te schaffen.

OPSTELLEN CEREMONIE

U wordt begeleidt naar de paradeplaats.

PARKEREN

Oirschot is prima bereikbaar met eigen vervoer. (o.a. A-2 en A-58)
Parkeerplaatsen (P-1 en P-2) worden vanaf de invalswegen naar Oirschot aangegeven.
P-1 = Kempenhorst College (zie plattegrond nummer ‘19’)
P-2 = Bedrijventerrein de Stad (zie plattegrond nummer ‘20’)
Deze parkeerplaatsen liggen op loopafstand van het centrum en worden bewegwijzerd. Beide parkeerplaatsen zijn van 08.00 uur tot 18.00 uur geopend. Indien u besluit ’s avonds het concert van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht bij te wonen, dient u hier rekening mee te houden.

PENDELDIENSTEN

Voor de Oud-strijders van de VOSGRPI en de VOSKNBPI, en voor de personen die slecht ter been zijn, is er pendelvervoer ter beschikking van de parkeerplaatsen naar het centrum. Vanaf 15.30 kunt u weer vanuit het centrum terug naar de parkeerplaatsen met deze pendeldienst.

Als u met het openbaar vervoer reist, dan zijn er pendelbussen vanaf Station Best naar het centrum van Oirschot. Deze bussen staan bij de uitgang van het station en worden van 08.00 uur tot 13.00 uur aangeboden. Vanaf 15.30 uur heeft u de mogelijkheid om met diezelfde pendelbussen weer terug te reizen naar station Best.

OPENBAAR VERVOER

Bij gebruikmaking van openbaar vervoer, denkt u dan aan uw veteranenpas (postactieve veteraan) en de mogelijkheid gratis treinvervoer aan te vragen via www.veteraneninstituut.nl.

ADRESSEN ONTVANGSTLOCATIES

Hier onder staat het PDF bestand met daarin het overzicht van welke reünisten in welke horecagelegenheid zullen worden ontvangen. De nummers op de plattegrond komen overeen met de nummers in de linker kolom van het schema.
Mocht u meerdere uitzendingen hebben aangevinkt bij uw aanmelding op de website, dan kiest u zelf de ontvangstlocatie van één van deze door u aangevinkte uitzendingen. 

Ontvangstlocaties
Ontvangstlocaties
Plattegrpnd
Plattegrpnd

WAT MAG U ALLEMAAL VERWACHTEN

 • Bij ontvangst wordt u koffie, thee, een hartigheidje en een worstenbroodje aangeboden
 • U ontvangt per persoon 3 consumptiebonnen
 • U wordt een traditionele Indische rijstmaaltijd aangeboden

NEVENACTIVITEITEN

 • Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht verzorgt een speciaal optreden op de Markt in Oirschot. Aanvang 21.00 uur, toegang is gratis
 • Static show Land- en Luchtmacht materieel
 • Vereniging Historische Militaria (historische militaire
 • Re-enactment Prinses Irene Brigade
 • Optreden ‘Band of Liberation’
 • Info stands en kraampje op de Markt
 • Bezoek Sint-Peter Basiliek
 • Museum Kruysenhuis Expositie Stichting VeteranenKunst - Regimentsverzameling:
  “Na de missie: De Kunst van het verwerken”?. Toegang is gratis
 • Tentoonstelling in Museum de Vier Quartieren ‘Het Legerkamp bij Oirschot 1832-1834’
 • Bezoek historische kern van Oirschot
 • Voor de kinderen is er een speciale fotowedstrijd georganiseerd in de Sint-Pieter Basiliek

BARBECUE

Na de reünie, tussen 17.00 uur en 20.00 wordt er een grootse barbecue georganiseerd op de Markt. Als u hier aan wilt deelnemen dient u zich van te voren op te geven via info@brabantculinair.nl. Per persoon bedragen de kosten voor de barbecue ?15, exclusief drankjes. Voorafgaand aan de barbecue betaald u contant.  

CONSUMPTIEBONNEN

Gedurende de dag kunt u op het evenemententerrein consumptiebonnen kopen. Het is niet mogelijk om consumpties contant of met pin te betalen.

PINNEN

Op de Markt is slechts één geldautomaat aanwezig. Omdat er bij de verschillende kraampjes alleen contant kan worden betaald adviseren wij u om van te voren geld te pinnen.

75 jaar GFPI
75 jaar GFPI

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT