BELANGRIJK! REGIMENTSADMINISTRATIE INVULLEN EN CONTROLEREN

Erewacht Paleis Noordeinde

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een digitale Regimentsadministratie welke gekoppeld is aan www.fuseliers.nl. Hierin kunnen uiteindelijk alle personen komen te staan die ooit in dienst zaten bij, of op uitzending zijn geweest met, het GFPI. (U hoeft hiervoor geen lid te zijn van een vereniging).

In dit bestand houden we allerlei gegevens bij, waaronder wie wanneer op welke uitzending is geweest. Aangezien aanmeldingen voor o.a. reünies, diners en overige evenementen voortaan via deze website verlopen, is het voor ons en voor u van groot belang dat we alle gegevens correct en up to date in ons bestand hebben staan. Personen die zich afgelopen mei inschreven voor de veteranen-reünie hebben hier al kennis mee gemaakt.
 
Op de website kan iedereen zijn eigen gegevens inzien en wijzigen. Via www.fuseliers.nl/inloggen kunt u inloggen met het emailadres dat bij ons bekend is. Voor de eerste keer inloggen wordt een verificatie-SMS verstuurd. Uiteraard is dit alles goed beveiligd (met HTTPS en SMS-verificatie).
 
Als u in ons bestand staat zonder e-mailadres of u loopt vast tijdens het inloggen, kunt u uw e-mailadres doorgeven aan ledenadmin@fuseliers.nl om uw account te activeren. Indien u een wijziging wilt doorgeven of als u andere vragen heeft over inloggen kunt die stellen per mail of via 040-266 5685.

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT