Veteranenreunie GFPI 24 mei

Zoals elk jaar is er ook dit jaar een reünie georganiseerd door de VVVGFPI. Deze reünie zal plaatsvinden op vrijdag 24 mei 2019 op de Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne in Oirschot. De thema-reunie dit jaar is gerelateerd aan de uitzending: 17 (NL) Mechbat GFPI SFOR 5, 20 jaar na terugkeer.
Ook dit jaar is het gedeeltelijk een gezamenlijke reünie van de VVVGFPI, VOSKNBPI (de veteranen van WOII), en de VOSIB (de veteranen van Nederlands-Indië).


Eenieder die met een oranjeblauw invasie-fluitkoord uitgezonden is geweest, is samen met zijn/haar partner en kinderen van harte welkom.
Voor leden van de VVVGFPI en hun partners is deze dag gratis. Ben u (nog) geen lid van de VVVGFPI betaald u €5,- p.p.

programma

 

09.30 uur              Ontvangst SFOR 5 in de bioscoop (geb. 146), overigen in het KEK-gebouw (geb 150)

10.30 uur              Woord van welkom door C-SFOR 5 (geb 146|) en Vz VVVGFPI (geb 150)

11.25 uur              Allen verplaatsen naar de bataljonappèlplaats

11.30 uur              Dodenherdenking bij het monument met de Oud-strijders

13.00 uur              BBQ KEK-gebouw (geb 150) en VOSKNBPI -en VOSIB veteranen; nasimaaltijd tevens static show

15.00 uur              Voortzetting reünie en gezellig samen zijn in de Rhinobar

16.00 uur              Einde reünie
 

Museum Brigade en Garde Prinses Irene zal vanaf 10.30 uur geopend zijn.

Aanmelden kan via de aanmeldpagina op https://www.fuseliers.nl/veteranenreunie-24-mei/aanmelden-reunie-24-mei/ Om inzicht te krijgen in het aantal gasten verzoeken we u om voor 01 mei 2019 aan te geven:

  • of u komt, eventueel met introducees;
  • hoeveel kinderen er meekomen;
  • of u gebruik maakt van onze georganiseerde vervoersmogelijkheden (pendelvervoer) vanaf station Eindhoven naar de kazerne;
  • of u een dieet volgt.

Aanmelden verloopt via een aantal stappen op de website. Mocht u vastlopen, neem dan gerust contact op via ledenadmin@fuseliers.nl of 040-2665662. Te bereiken op dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 13:30 uur.

Vervoer

Op 24 mei is er tussen 08.30 – 09.45 uur militair vervoer aanwezig vanaf NS station Eindhoven naar de kazerne. Tussen 15.00 – 17.00 uur is weer transport van de zuidzijde van de kazerne naar het station. Gratis treinkaarten voor de reis naar de reünie kunt u aanvragen bij het Veteraneninstituut via http://www.veteraneninstituut.nl/diensten/veteranenpas/reis-reuniefaciliteiten/. Komt u met de auto dan is het op het kazerne terrein verplicht om de aanwijzingen te volgen en in de vakken te parkeren. Er is een wegsleepregeling van kracht.

Kosten

Als u lid bent van de VVVGFPI is de dag voor u en uw partner/kinderen gratis (lidmaatschap van harte aanbevolen € 15,- per jaar, aanmelden kan via https://www.fuseliers.nl/lid-worden/). Als u deze dag gewoon reunist wilt zijn, betaalt u slechts € 5,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Tenue reünisten

Actief dienenden: GVT met koord;
Overigen: burger-tenue.

Toegang kazerne

De bevestigingsmail die u ontvangt na het digitaal aanmelden geeft samen met een geldig legitimatiebewijs toegang tot de kazerne.

 

Wij hopen u te mogen begroeten op vrijdag 24 mei.

 

Met vriendelijke Fuseliergroet,

Rudi Hemmes,
Genmaj b.d.
 
Harry Vleeming
 
R. de Jong,
Bgen der Fuseliers
 
Voorzitter Vereniging
Oud-strijders KNBPI
Voorzitter Vereniging
Oud-strijders Indie Bataljons
Voorzitter
VVVGFPI

 

De Veteranenreunie GFPI wordt mede mogelijk gemaakt door het Vfonds