Veteranenreunie GFPI 18 Mei

Op 18 mei 2018 vindt de jaarlijkse veteranenreünie van het Garderegiment Fuseliers Prinses Irene plaats. Iedereen die met een oranjeblauw invasie-fluitkoord uitgezonden is geweest of 17 (NL) Mechbat GFPI SFOR 13 vanuit de NSE heeft ondersteund, is samen met zijn/haar partner en kinderen van harte welkom.

Deelnemers

Deze dag is bedoeld voor alle veteranen van het Garderegiment Fuseliersliers Prinses Irene. De thema-uitzending is dit jaar 17 (NL) Mechbat GFPI SFOR 13. Verder is het wederom gedeeltelijk een gezamenlijke reünie met de VOSKNBPI, de veteranen van WOII, en de VOSIB, de veteranen van Nederlands-Indië. Vanwege de thema-uitzending zijn dit jaar ook de reünisten van SFOR 13 NSE van harte uitgenodigd.
 

Aanmelden

Aanmelden kan via de aanmeldpagina op deze link. Om inzicht te krijgen in het aantal gasten verzoeken we u om voor 01 mei 2018 aan te geven:

  • of u komt, eventueel met introducees;
  • hoeveel kinderen er meekomen;
  • of u gebruik maakt van onze georganiseerde vervoersmogelijkheden (pendelvervoer) vanaf station Eindhoven naar de kazerne;
  • of u deel uitmaakte van het NSE (geef dit SVP aan bij “bijzonderheden”);
  • of u een dieet volgt.

Aanmelden verloopt via een aantal stappen op de website. Mocht u vastlopen, neem dan gerust contact op via ledenadmin@fuseliers.nl of 040-2665685.

Programma

Het programma ziet er volgt uit: 

09.30 uur

Ontvangst SFOR-13 en NSE in de bioscoop (geb. 146)

09.30 uur

Ontvangst overigen in gebouw 150

10.30 uur

Woord van welkom door C-SFOR 13 in de bioscoop

10.30 uur

Woord van welkom Voorzitter VVVGFPI in gebouw 150

10.30 uur

Museum Brigade en Garde Prinses Irene geopend

11.25 uur

Verplaatsen naar de bataljonappèlplaats

11.30 uur

Dodenherdenking bij het monument met de Oud-strijders

13.00 uur

BBQ KEK-gebouw (geb 150) tevens static show

15.00 uur

Voortzetting reünie en gezellig samen zijn in de Rhinobar

16.00 uur

Einde reunie

 

Vervoer

Op 18 mei is er tussen 8.30 – 9.45 uur militair vervoer aanwezig vanaf NS station Eindhoven naar de kazerne. Tussen 15.00 – 17.00 uur is er weer transport van de kazerne naar het station. Gratis treinkaarten voor de reis naar de reünie kunt u aanvragen bij het Veteraneninstituut via deze link. Komt u met de auto dan is het op het kazerneterrein verplicht om de aanwijzingen te volgen en in de vakken te parkeren. Er is een wegsleepregeling van kracht.

Kosten

Als u lid bent van de VVVGFPI is de dag voor u en uw partner/kinderen gratis (lidmaatschap van harte aanbevolen € 15,- per jaar, aanmelden kan via https://www.fuseliers.nl/lid-worden/). Als u deze dag gewoon reunist wilt zijn, betaalt u slechts € 5,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Tenue reünisten

Actief dienenden: GVT met koord;
Overigen: burger-tenue.

Toegang kazerne

De bevestigingsmail die u ontvangt na het digitaal aanmelden geeft samen met een geldig legitimatiebewijs toegang tot de kazerne.

 

Wij hopen u te mogen begroeten op vrijdag 18 mei.

 

Met vriendelijke Fuseliergroet,

Rudi Hemmes,
Genmaj b.d.
 
Harry Vleeming
 
R. de Jong,
Bgen der Fuseliers
 
Voorzitter Vereniging
Oud-strijders KNBPI
Voorzitter Vereniging
Oud-strijders Indie Bataljons
Voorzitter
VVVGFPI

 

De Veteranenreunie GFPI wordt mede mogelijk gemaakt door het Vfonds