· Reünie A-team BG-11 vrijdag 31 mei 2024

Na het succes van de eerste reünie van het A-team zal op vrijdag 31 mei de tweede reünie van het A-team BG-11 worden gehouden.
Een goede gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje weer eens bij te praten over deze periode en natuurlijk wat jullie maatschappelijke ontwikkelingen zijn.
Ongetwijfeld is iedereen kaler, dikker, maar vooral wijzer geworden!

De reünie zal plaatsvinden in de Regimentsmess ‘Congleton’ op de Generaalmajoor de Ruyter van Steveninckkazerne te Oirschot van 17.00 uur tot 20.00 uur en zal zijn zonder partners en kinderen.

Programma:

16.00 – 17.00 uurOntvangst bij Congleton gebouw 10
17.00 uurOpening en moment stilte voor de gesneuvelde collega’s
17.10 uurFrietkar
20.00 uur Einde reünie en gelegenheid tot verkenning van Eindhoven

Het eten en een flink deel van de drankjes zijn betaald. Als je meer wilt consumeren, dan kan dat op eigen kosten, betalen cash aan de bar.

Aanmelden:

Aanmelden doe je voor 2 mei a.s via onderstaande link:

https://www.fuseliers.nl/reuni...

LET OP:

De aanmeldprocedure om toegang tot de kazerne te krijgen is wederom veranderd. Gelieve daarom onderstaande tekst even goed door te lezen.

Na het aanmelden via onze site zal u na de sluitingsdatum een mail krijgen van het Ministerie van Defensie (houd ook uw spambox goed in de gaten). Hierin wordt u verzocht uw persoonsgegevens in te vullen en een instructievideo te bekijken omtrent uw bezoek. Deze mail is bedoeld voor het aanmelden bij de wacht van de kazerne en staat los van de organisatie van dit event. Volg de (invul)instructies via de mail goed op anders zal de wacht in Oirschot u geen toegang tot het complex verlenen.

Aanmelden verloopt via een aantal stappen op de website. De Vereniging Van Veteranen Garde Fuseliers Prinses Irene (VVVGFPI) ondersteunt ons bij de organisatie. Mocht u vastlopen, neem dan gerust contact op via ledenadmin@fuseliers.nl of bel naar 0889-515682.

Te bereiken op dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 13:30 uur.

Toegang:

De bevestigingsmail die u ontvangt na het digitaal aanmelden via de mail van het Ministerie van Defensie, geeft samen met een geldig legitimatiebewijs toegang tot de kazerne.

Wij hopen jullie op vrijdag 31 mei 2024 te mogen begroeten.

Deze Reünie wordt mede mogelijk gemaakt door het Vfonds
Deze Reünie wordt mede mogelijk gemaakt door het Vfonds