Regimentstoertocht vrijdag 9 augustus 2024

Op Vrijdag 9 augustus 2024 organiseert het bestuur van de VVGFPI i.s.m. 17 Painfbat GFPI, voor alle leden van het Regiment de Regimentstoertocht voor motorrijders en fietsers.

OOK ACTIEF DIENENDE MILITAIREN DIENEN ZICH VIA DE WEBSITE AAN TE MELDEN!!

Per lid is 1 introducee toegestaan. Van deze persoon moeten wij ook het mailadres ontvangen i.v.m. het aanmelden bij de wacht.
U dient deze gegevens aan te leveren bij de aanmelding in het vakje overige bijzonderheden.

De tocht per fiets bestaat uit uit 2 afstanden, een kleine route van 60 km en een grote route van 110 km (gelieve in het vakje bijzonderheden aan te geven aan welke afstand u deelneemt)
Voor de motorrijders is er een route van ongeveer 150 km uitgezet.
Voor alle routes zal de start zijn, bij de Regimentsmess Congleton (geb. 10) en voert langs de vaandelplaatsen Tilburg en Hedel.
Ongeveer halverwege zal er een rustpunt worden ingericht en op het eindpunt (Congleton) is er gelegenheid om gezellig nog even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook mensen die niet wensen deel te nemen aan de toertocht zijn vanaf 14.00 uur harte welkom voor een hapje en drankje. Ook hiervoor dient u zich aan te melden via de website.

Details van de tocht

• Valhelm (racefiets en /of MTB-fietsers) verplicht.
• Starttijd fietsers 09.00 - 11.00 uur.
• Starttijd motorrijders 10.00 - 11.00.
• Route zal worden toegezonden per mail 2 weken voorafgaand aan de tocht.
• Voor elke deelnemer is er een lunchpakket en 2 consumptiemunten.
• 14.00 -17.00 uur; evaluatie onder genot van een hapje en drankje.

Kosten

Deelname is gratis, wel verzoeken wij jullie dringend om, mocht je na aanmelding toch niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen, dit tijdig kenbaar te maken i.v.m. alle aanvragen etc.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande link:

https://www.fuseliers.nl/regim...

LET OP:
De aanmeldprocedure om toegang tot de kazerne te krijgen is wederom veranderd. Gelieve daarom onderstaande tekst even goed door te lezen.

Na het aanmelden via onze site zal u (en uw eventuele introducee) na de sluitingsdatum een mail krijgen van het Ministerie van Defensie (houd ook uw spambox goed in de gaten). Hierin wordt u verzocht uw persoonsgegevens in te vullen en een instructievideo te bekijken omtrent uw bezoek. Deze mail is bedoeld voor het aanmelden bij de wacht van de kazerne en staat los van de organisatie van dit event. Volg de (invul)instructies via de mail goed op anders zal de wacht in Oirschot u geen toegang tot het complex verlenen.

Om inzicht te krijgen in het aantal deelnemers verzoeken we u om voor dinsdag 2 juli aan te geven:

• of u komt, eventueel met 1 introducee
• of u deelneemt per fiets of motor;
  en aan welke afstand u deel wilt nemen (gelieve ook dit te vermelden in het vakje overige bijzonderheden).

   Van uw introducee dient u ook de voor en achternaam en het mailadres door te geven aangezien deze ook apart aangemeld moeten worden.
   U kunt dit mailadres noteren in het vakje overige bijzonderheden
   .

   Aanmelden verloopt via een aantal stappen op de website. Mocht u vastlopen, neem dan gerust contact op via ledenadmin@fuseliers.nl of bel naar 0889-515682.

   Te bereiken op dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 13:30 uur.

   Toegang

   De bevestigingsmail die u ontvangt na het digitaal aanmelden via de mail van het Ministerie van Defensie, geeft samen met een geldig legitimatiebewijs toegang tot de kazerne.

   Wij hopen u op 9 augustus 2024 te mogen begroeten

   v-fonds nieuw
   v-fonds nieuw