Regimentstoertocht vrij 28 juli 2023

De 2e Regimentstoertocht, motorrijders en fietsers, voor alle koorddragers van het Regiment (incl. 1 introducee per persoon), gaat eindelijk plaats vinden. Dit zal zijn op vrijdag 28 juli a.s.

Er zijn 2 afstanden, te weten ongeveer 110 km en ongeveer 60 km. De start en finish is bij de Regimentsmess Congleton (geb. 10) op de kazerne in Oirschot. De routes voeren o.m. langs de vaandelplaatsen Tilburg en Hedel.
Ongeveer halverwege zal er een rustpunt worden ingericht en na de finish is er gelegenheid om gezellig nog even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Details van de tocht

• Valhelm (racefiets en /of MTB-fietsers) verplicht.
• Starttijd fietsers 09.30 - 11.00 uur.
• Starttijd motorrijders 11.00 - 12.00
• Route zal worden toegezonden per mail 2 weken voorafgaand aan de tocht.
• Voor elke deelnemer is er een lunchpakket en 2 consumptiemunten
• 14.00 -17.00 uur; evaluatie onder genot van een hapje en drankje, frites van 14.30 uur.
• Museum geopend 15.00 - 17.00 uur.

Kosten

Deelname is gratis, wel verzoeken wij jullie dringend om, mocht je na aanmelding toch niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen, dit tijdig kenbaar te maken i.v.m. alle aanvragen etc.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande link:

https://www.fuseliers.nl/regim...

LET OP:
De aanmeldprocedure om toegang tot de kazerne te krijgen is wederom veranderd. Gelieve daarom onderstaande tekst even goed door te lezen.

Na het aanmelden via onze site zal u na de sluitingsdatum een mail krijgen van het Ministerie van Defensie (houd ook uw spambox goed in de gaten). Hierin wordt u verzocht uw persoonsgegevens in te vullen en een instructievideo te bekijken omtrent uw bezoek. Deze mail is bedoeld voor het aanmelden bij de wacht van de kazerne en staat los van de organisatie van dit event. Volg de (invul)instructies via de mail goed op anders zal de wacht in Oirschot u geen toegang tot het complex verlenen.

Om inzicht te krijgen in het aantal deelnemers verzoeken we u om voor maandag 12 juli aan te geven:

• of u komt, eventueel met 1 introducee
• of u deelneemt per fiets of motor;
  en aan welke afstand u deel wilt nemen (gelieve ook dit te vermelden in het vakje overige bijzonderheden).

   Van uw introducee dient u ook de voor en achternaam en het mailadres door te geven aangezien deze ook apart aangemeld moeten worden.
   U kunt dit mailadres noteren in het vakje overige bijzonderheden
   .

   Aanmelden verloopt via een aantal stappen op de website. Mocht u vastlopen, neem dan gerust contact op via ledenadmin@fuseliers.nl of bel naar 0889-515682.
   Te bereiken op dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 13:30 uur.

   Toegang

   De bevestigingsmail die u ontvangt na het digitaal aanmelden via de mail van het Ministerie van Defensie, geeft samen met een geldig legitimatiebewijs toegang tot de kazerne.

   Wij hopen u op 28 juli 2023 te mogen begroeten