Kinderweekend 29 & 30 juni 2024

Dit jaar voor het eerst hebben de Bataljonsadjudant 17 Painfbat GFPI en de VVVGFPI de inschrijving voor het jaarlijkse kinderweekend van het Bataljon, ook voor de kinderen van de betalende leden van de VVVGFPI opengesteld.

Dus heeft u kinderen tussen de 5 en 16 jaar, dan kunt u deze inschrijven.

LET OP: dit geldt alleen voor kinderen van betalende leden van de VVVGFPI en dus NIET voor kleinkinderen en introducees!

Tijdens dit weekend slapen de kinderen te velde en zullen er allerlei (voor hun leeftijd passende) activiteiten georganiseerd worden met natuurlijk een licht militair karakter.
Dit alles vindt plaats op en in de omgeving van de Ruyter van Steveninckkazerne in Oirschot, onder professionele begeleiding van leden van ons Regiment die er allemaal op gebrand zijn om er een geweldig leuk, spannend en vooral ook veilig weekend voor alle kinderen van te maken.

Op zaterdag 29 juni worden de kinderen tussen 08.30 – 09.00 uur verwacht in:
gebouw 10 Regimentsmess (Congleton) op de kazerne in Oirschot.

Op zondag 30 juni om 12.00 uur bent u als ouders (als u zich hiervoor hebt opgegeven) welkom en sluiten we af met een gezamenlijke lunch en diploma-uitreiking.

Hoe gaat dit alles in zijn werk:

Voor nu zullen we eerst een inventarisatie maken hoeveel kinderen er deel zullen nemen.

Na de sluitingsdatum van 2 mei zullen wij de mensen die hun kind(eren) hebben opgegeven, per mail een formulier toesturen waarin staat welke gegevens er precies per kind aangeleverd dienen te worden. Deze dient u voor 10 mei (COMPLEET INGEVULD) per mail te retourneren.

Hierin zullen ook alle bijzonderheden aangaande kleding, tijdstippen, bepakkingslijst, en alle andere informatie en bijzonderheden komen te staan.

Aanmelden:

Verzoek voor nu is om voor 2 mei in het vakje OVERIGE BIJZONDERHEDEN op het aanmeldformulier aan te geven hoeveel van uw kinderen er deel zullen nemen aan dit gezellige weekend.
Bij de aanmelding zult u zien dat er staat: 1 x gratis. Dit heeft voor nu niets te maken met het aantal kinderen dat u noteert bij overige bijzonderheden. U kunt dit dus negeren.

Aanmelden kunt u doen via onderstaande link:

https://www.fuseliers.nl/kinde...

U zult dus na 2 mei, per mail een formulier en de rest van de informatie toegestuurd krijgen zoals hierboven vermeld.

Ouders die willen helpen met het begeleiden van de groepen zijn van harte welkom. Deze kunnen zich opgeven via het formulier welke na 2 mei wordt toegestuurd.

Voor de allerjongsten is het aan te raden dat papa of mama meekomt in de begeleiding.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Vfonds
Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Vfonds